Blog

26.08.2022

Často mi chodí dotazy, zda se věnuji párové terapii. Odpovídám, že ano, ale pracuji pouze s jedním klientem. Zpravidla s tím, co projevil zájem a tudíž má potřebu vztahové problémy řešit. Klienti ale většinou mají zájem o partnerskou terapii formou jakou nabízí manželská poradna. A tímto způsobem nepracuji. Občas vnímám zklamání, že tak si to...

Když jsem před nedávnem seděla při východu slunce na Svatém kopečku u Mikulova, byly to opravdu magické okamžiky. Asi hodinu jsem byla jako v jiné dimenzi, jen se šťastně usmívala a nechávala se unášet krásnými pocity. Netrápilo mě v tu chvíli vůbec nic. A pořád jsem vyhlížela nějakou mimořádně moudrou myšlenku. Byla jsem přesvědčená, že si ze svého putování musím přivést něco jedinečného. Že bych se měla propojit s celým Vesmírem a s Bohem. Dokonce by mohlo dojít k nějaké formě "osvícení". V tomto ohledu je ale pravda, že být osvícena prvními ranními paprsky je učiněná nádhera, takže splněno🌞😉.
Po hodině mě z mého rozjímání probral štěkot psů, střílení z vinic a ježdění aut. A také stále větší množství přicházejících lidí. Najednou ta myšlenka přišla. Zjevila se v mé hlavě. Byla jasná a srozimitelná, ale úplně jiná, než jsem čekala.
Vzkaz byl jasný: "Rozjímat v tichu na krásném místě je jednoduché, ale o tom život není. Život je o tom, sejít dolů a naučit se žít spokojeně i uprostřed všeho toho ruchu a starostí". Slzy se mi tlačily do očí, protože v tu chvíli jsem věděla, že přesně tohle je moje životní cesta. Navzdory všem těžkostem (a že jich není málo) se učit žít v přítomném okamžiku, radovat se z maličkostí a vidět ty zázračné milé drobnosti všedních dní. A právě toto se snažím dělat i pro vás, mé milé klienty. Nevěnuji se otevírání čaker a cestám do minulých životů, na tohle opravdu nejsem odborník.
Já se jen snažím:
- podávat vám pomocnou ruku od zátěže běžných životních situací, které brání vidět to hezké
- naslouchat vám a nechat tak odejít to, na co se bojíte jen pomyslet a co vás tíží
- odstranit pomocí úžasné metody EFT vaše bloky a zbytečné programy, které už neslouží a jen zabírají místo
- a tak udělat prostor pro to, co si přejete žít a po čem ve skrytu duše toužíte, ale myslíte si, že na to nemáte právo
- a to vše s láskou a respektem k vašim životním zkušenostem a s vědomím, že všichni děláme chyby
Takže pro všechny, co hledají právě toto, jsem tady
Vaše Zdeňka